Hartelijk welkom bij de MX5 For Fun club.

Het succes van de Mazda MX-5 in België in 2017 creëerde de ruimte om een nieuwe club op te richten. Enkele enthousiaste ervaren Mazda MX-5 rijders gaven de aanzet en snel werd het duidelijk dat er een grote belangstelling was ook bij de minder ervaren rijders.
De MX5 For Fun is een open club voor iedereen die interesse heeft in de Mazda MX-5 Roadster – Coupe – Targa voor de leken of Miata NA – NB – NC – NC Coupe– ND – ND RF voor de kenners. Inderdaad men is ook welkom indien men geen Mazda MX-5 bezit vandaag.
De totaalbeleving rond de Mazda MX-5 en het Jinba Ittai gevoel staan centraal. Maar zowel de liefhebbers van ritten en events in België alsook in het buitenland komen hier aan hun trekken. Wie wij ook niet vergeten zijn de leden die zich meer met ‘Tuning’ bezig houden, gezien de Mazda MX-5 zich hiertoe perfect leent.
Dankzij een super Team van enthousiaste vrijwilligers en de nauwe samenwerking zowel met de Mazda Dealers in de Belux als Mazda Motors Belux zijn wij in staat u een gevarieerd kwalitatief programma aan te bieden.
Wij nodigen u dan ook graag uit om kennis met onze MX5 For Fun Club op een van onze evenementen of kom gewoon eens vrijblijvend langs op een van onze babbelavonden.

Voor slechts €50 kan u een heel jaar meegenieten van onze activiteiten met het hele gezin!

Het MX5 For Fun Team.