Contact

Dirk Vandeloo

Ooit begonnen met een 205 cj, maar sinds 10 jaar in het bezit van m’n evolution orange nb. Fijn rijden in een top kleur. Aangezien dit m’n dagelijkse auto is heb ik een hardtop in dezelfde kleur. M’n taak bij de ‘funste’ mx5 club van het land is alles wat betreft ledenadministratie. Tot ziens

Eric Vermeeren

Als fervente motorrijder na jaren overgestapt op een MX5 NC. Na 8 jaar, bij de lancering van de ND hiernaar overgestapt. Een leuke rode 2.0 Sport, met de goeie Recaro zetels. Mijn functie bij de club is het begeleiden van ritorganisatoren en proefrijden van de ritten.
Tot op één van onze ritten.

Capricia Van Gelder

Sinds mijn tien jaar ben ik reeds gebeten door de MX-5 microbe: vanaf je het rijgevoel ervaren hebt, moet je er zelf eentje hebben. ☺️ Intussen zit ik reeds aan mijn vierde MX-5, maar mijn liefde voor dit model is nog steeds even groot! Bij de club verzorg ik de financiële kant en onderhoud ik de website.

Marcellino De Groote

Al sinds 1989 bij de voorstelling ben ik een fan van de leukste Roadster ooit, door deze passie door de jaren heen ben ik dan ook sinds 2018 de voorzitter van deze leuke club, mijn taak binnen de club is vooral luisteren naar de leden zodat deze tevreden zijn en heel veel fun beleven aan hun mooie MX5. Uiteraard doen we veel meer dan dit maar dit kan enkel door mijn fantastische bestuursleden die me omringen en me helpen met alles wat nodig is.

Jos en Marleen Quidé

Bij onze eerste ontmoeting met een MX-5 ND, was het liefde op het eerste zicht. Evenwicht in de look, kostprijs en uitstraling van het ontwerp. Bij de Mazda MX-5 klopt het plaatje meer dan 100%. Nu bijna 5 jaar later zijn we nog grotere fan geworden van deze fantastische auto. Samen met de club “MX-5 For Fun” ervaren we dit als een grote meerwaarde en “Fun” in ons leven. Als gewezen marktkramers trachten we de merchandising in goede banen te leiden. Wat zijn wij blij met onze MX-5 en meer nog met de vriendschap die we elke rit of babbelavond ondervinden. Dus aan alle MX-5 – rijders: “Welkom”!

     

Maatschappelijke Zetel MX5 For Fun vzw:

Kamershoek 131
B-9240 Zele.
VAT-RPR: BE 0686.807.114

info@mx5-for-fun.be

Bankgegevens:

Fintro BE09 1431 0245 6757
BIC : GEBABEBB

 

Payconiq foto