Bezoek aan het designcentrum van Mazda

om in te schrijven tot en met 6 november 2022

Bezoek aan het Mazda Design Center

In samenwerking met Jo Stenuit, Design Director van Mazda Motor Europe, werd een bezoek aan het Mazda Design Center gepland voor jullie.

We worden rond half 11 verwacht. We krijgen eerst een welkomstspeech in de receptie, gevolgd door een bezoek aan het design center waar er foto’s genomen mogen worden. Dit bezoek zal in combinatie met een presentatie van Jo zijn. Dit zal in het Nederlands verlopen aangezien hij ook Nederlandstalig is 🙂 

‘S middags wordt er een lunch aangeboden door Mazda Europe. Dus jullie hoeven geen lunchpakketje te voorzien.

In de namiddag staat er nog een workshop klei boetseren op de planning en een interactieve workshop om te polsen wat wij als MX-5 rijders graag zouden verwezenlijkt zien in de nieuwe MX-5. Momenteel wordt de nieuwe MX-5 ontworpen in het Design Center dus dit is de kans om hen te overtuigen dat een bepaalde eigenschap zeker aanwezig moet zijn.

Vermoedelijk kunnen we ook Mazda CX-60 testrijden ter plekke.

Tot slot zal er nog een uniek Mazda cadeautje worden meegegeven dat je nergens kan aankopen.

Er zullen foto’s door Mazda zelf worden genomen tijdens het event.

Ter info: het hotel waar de meeste leden hebben geboekt is het Hardtwald Hotel te Bad Homburg. Er zijn nog steeds enkele kamers beschikbaar. Graag zelf even reserveren via bv Booking.com.

Het is even rijden tot in Oberursel, maar geen zorgen: ons geliefde ritorganisator Joseph Van Gelder heeft een GPX ritje voorbereid van 173km vanaf Bäckerei Schneider, Parkplatz Am Pharrhof 5 te Niederkassel tot het Hardtwald Hotel te Bad Homburg. Bij deze bakerij kan je s’ochtends ook nog even ontbijten of een koffietje drinken. Samenkomst rond 10u.

Kortom: het Design Center bezoeken zal zeker de moeite waard zijn. Inschrijven is de boodschap! 🙂 

Locatie: Mazda Design Center – Hiroshimastrasse 1, 61440 Oberursel (Taunus), Duitsland

Tijdstip: 10u30-15u30