2023-07-16 – Met het koffertje vol naar huis

  
De inschrijvingen zijn afgelopen. Gelieve het bestuur te contacteren als u nog wil meerijden.

 
 

Met het koffertje vol naar huis

Tijdens de rit van juli verkennen we de groene streek van Noord-Antwerpen en Brabant. Het startpunt is de Bakkersmolen te Essen-Wildert, waar er een mogelijkheid tot ontbijt wordt aangeboden. Zoals de naam het reeds doet vermoeden, is hier ook een ambachtelijke bakkerij aanwezig die open is op zondag. Ideaal dus als je nog een lunchpakket wenst aan te kopen.

Ontbijt kan vanaf 9u voor €15 pp. Hierin is een koffie/thee, een fruitsap, drie pistolets ham/kaas/salami en een koffiekoek inbegrepen. Inschrijven is definitief na overschrijving op de clubrekening.

Na de mooiste wegen van Noord-Antwerpen te hebben bezocht, gaan we verder via een stukje Nederland naar de Loonse en Drunense Duinen. Vervolgens passeren we het mooie Schelde-Rijnkanaal en rijden we verder langs pittoreske wegen richting België. Onderweg zullen er genoeg opties zijn om te picknicken, alsook om iets gezellig te drinken of te tafelen. Na enkele droomwoningen te spotten in het reservaat van Brasschaat, rijden we verder richting Ekeren.

Eindigen doen we in Brasserie Hof de Bist waar de gelegenheid bestaat om nog even na te praten over de rit en te genieten met de MX-5 vrienden van een lekkere maaltijd. Het zomerterras buiten is zeker een aanrader! Een weetje: de gastheer van het programma First Dates doet hier de bediening.

Zoals de naam van de rit reeds doet vermoeden, zullen jullie vermoedelijk met een volle koffer naar huis rijden. Ik heb namelijk een rit uitgestippeld die veel automaten passeert. Dit gaat van melk, tot aardbeien en asperges. Klein geld meenemen is dus de boodschap 😊

Hopende op mooi zonnig weer en talrijke deelnemers.

Capricia

Type rit: roadbookrit van 152 km

Startlocatie: De Bakkersmolen – Sint Jansstraat 238, 2910 Essen-Wildert

Tijdstip: ontbijt 9u – briefing 9u45 – vertrek 10u

Eindlocatie: Brasserie Hof de Bist – Veltwijcklaan 254/258, 2180 Ekeren (bel 03 664 61 30 met vermelding “MX-5 For Fun” indien je hier met jouw groepje wil eten na de rit)

Ben je ingeschreven voor de rit en ga je toch niet aanwezig zijn, of loop je vertraging op voor de start van de rit? Gelieve dan even een seintje te geven aan Marcellino via 0487 44 00 60.