2022-03-26 – Bochtjes pikken in Vlaams-Brabant

De inschrijvingen zijn afgesloten.


Beste MX5 liefhebbers,

Om ons nieuwe MX5 rittenjaar 2023 in te zetten hebben wij voor 26 Maart een rit terug opgerakeld van uit de beginperiode van onze For Fun club, getekend door “Glenn De Block”.

Nu, een rit van vijf jaar terug overnemen betekend wel redelijk wat aanpassen natuurlijk want tegenwoordig veranderd alles zo snel en is men het  in ons Belgenlandje alsmaar moeilijker aan het maken voor gemotoriseerd verkeer ten voordele van de fietsers en wandelaars, maar we zijn er toch in geslaagd om zo dicht mogelijk bij het originele roadbook te blijven.

Starten doen we in Steenhuffel aan de kerk (Dorp 1) en de brouwerij van PALM, om dan rustig aan door het Brabantse land via vele bochtjes en draaien en keren in de richting van onze hoofdstad te bollen, maar we blijven uit de grootstad hoor (geen zorg).

Daarbij passeren wij vele kleine, en voor de meesten onder ons, onbekende dorpjes en gehuchtjes en zijn er onderweg menig cafés en eetgelegenheden om de innerlijke mens te versterken en de dorstigen te laven, en zo rijden we dan stillekes aan naar ons eindpunt van deze prachtige rit langs nog meer mooie vergezichten en stille dorpjes.

Eric