2021/08/08 Let’s Go: Rond BXL

We kennen Brussel allemaal. Als hoofdstad, als begrip, als geografisch punt of als boeman. Tijdens deze rit trekken we Brussel niet IN maar rijden we er ROND. Rond Brussel maar in de ‘groene’ ‘Vlaamse’
gordel. Een rit als “cirkel” rond de hoofdstad. Natuurlijk geen echte cirkel maar eerder een nukkig kronkelende gordel rond onze hoofdstad. We wisselen de kleinste wegen af met de alom bekende secundaire wegen. We doorkruisen menig veld en bos en wanen ons overal behalve rond Brussel.
Natuurlijk zijn we niet gebonden de gewestelijke grens. Wie zijn wij om een lokkige zijstraat links te laten liggen? Eén zijstraat dwingt ons om iets verder een andere zijstraat te nemen. Van 4de naar 2de. Van 2de naar 3de. Een 200 km later komen we weer waar we vertrokken zijn. Het startpunt is het eindpunt en het eindpunt is het beginpunt. Bij de startplaats is er een mogelijkheid om te ontbijten. Voor €15 per persoon krijgt u een brunch met sandwich, pistolet, yoghurt, koek, beleg, omelet en warme dranken.
Groeten, Glenn Versonnen

Startplaats: ’t Vliegveld ‐ Humbeeksesteenweg 313, 1850 Grimbergen (ontbijt mogelijk mits reservering via club)

Briefing: vanaf 9u tot 10u per vier wagens.

Eindpunt: ’t Vliegveld ‐ Humbeeksesteenweg 313, 1850 Grimbergen (zelf reserveren rond 19u met jouw groepje indien je hier zou willen dineren     – 02 306 50 98)

Type rit: Roadbookrit van 200 km