2020/07/18 Aankondiging rit Gemondmaskerd via een ommetje naar Wolfstee 

We zitten tot op vandaag op droog zaad voor dit jaar wat betreft gereden clubritten. Hopelijk kunnen we  samenkomen op Zaterdag 18 juli 2020 om een dagje te genieten van een MX5 rit die ons zal brengen van  Courrière tot Wolfstee. Het is een rit die ik al eens gedaan heb voor de andere clubs een paar jaar  geleden, maar omdat het een zeer mooie rit is, met veel plezier van onder het stof wil halen voor de  “FUN”.  Degene die willen genieten van een heerlijk ontbijt voor de rit aanvangt, worden verwacht om 9h00 bij  Patisserie Pierson gelegen Chaussée de Luxembourg te 5336 Courrière. De andere kunnen ondertussen  genieten van een koffie, al dan niet met versnapering. Let op: de plaats in een aparte ontbijtruimte is  beperkt tot maximum 40 personen aan de prijs van € 11,20/persoon, voor een uitgebreid ontbijt met  koffie en fruitsap inbegrepen. Dit is in te schrijven en te storten aan de club. “Eerst is eerst”.  Na een briefing stipt om 10h00 beginnen we aan een eerste gedeelte van de rit via onbekende en  bochtige wegen door de mooie Condroz . De vlugge jongens zullen nog net op tijd komen om in de buurt  van Malonne te genieten van een Philoméne. Haar deur is elke zaterdag open van 10h00 tot 12h30 in  het oude kerkje “Brasserie Du Clocher”.  Via Perwez gaat het richting Hoegaarden, waar de droge kelen voor hun MX5 gratis parking vinden op  het gemeenteplein. Verder krijgen we nog Tienen en Scherpenheuvel op de route waarbij deze laatste  nog de wekelijkse zaterdagmarkt kan bezocht worden. Aan het ronde punt waar we de teller op nul  zetten naar links, vind je iets verder een grote parking.   Dan rest alleen nog het laatste stuk van de rit tot Wolfstee waar we eindigen bij Taverne Wolfstee,  gelegen, Wolfstee 14, 2200 Herentals. Tel 014/210516 voor degene die graag nog willen nagenieten van  de rit en daarbij iets lekker willen eten. Best zelf reserveren op bovenstaand telefoonnumme. Doe dit  niet in naam van de club of zeg niet dat we komen met een grote groep, want dan wil de patron 1  rekening maken voor iedereen. Doe het gewoon op eigen naam voor een paar personen, telkens tegen  18h00 en dan is er geen probleem.  Groeten  Joseph en Brigitte Van Gelder

Startplaats: Patisserie Pierson gelegen te Chaussée de Luxembourg te 5336 Courrière 

Briefing: 10.00u (ontbijt mogelijk om 9.00u – reserven is nodig) 

Eindpunt: Taverne Wolfstee te Wolfstee 14, 2200 Herentals. Indien je hier achteraf nog iets wil eten, kan  je best reserveren met het groepje waarmee je aan het rijden bent via 014 21 05 16. 

Type rit: vlotte roadbook rit van 205 km.