2019/10/06 Aankondiging Driversseat – Oehoe-Oehoe – Driversseat – Yeah-he-eu… (Elie)

Vooraleer verder te lezen, klik op deze link: https://www.youtube.com/watch?v=V88yyayq6AY

 

Vertrek in Erembodegem-Aalst, bij MX-Motors (Manu-Xavier), zaakvoerders van Mazda-filiaal Aalst en Dilbeek, die ons het ontbijt aanbieden.

Als ex-Saab dealer in 2012 overgeschakeld naar Mazda, en vandaag een begrip in de denderstreek als Mazda-dealer. In 2017 gevolgd door een overname van het filiaal in Dilbeek.

Allen welkom vanaf 8u30.

Parkeren op de parking bij nv LEYS, Industrielaan 30, 9300 Aalst

 

Briefing zoals steeds om 9u45.

Vrij vertrek vanaf 10u.

 

De rit zelf brengt ons door boerengat, dorp, en stad via de meestal kleinere “MX5-weggetjes”, van het Pajottenland, de Vlaamse Ardennen, geflirt met de taalgrens, opnieuw naar het Pajottenland.

Wat kunnen we verwachten onderweg: veel groen, knappe vergezichten, streekprodukten, pittoreske café’s, een nationaal monument (volgens de inwoners het enige echte), een vleugje kunst, een ontstressruimte (maar is onze MX5 dat ook niet?)…………

Kortom, een goed gevulde rit van om en bij de 145km.

Rond de middag is er de mogelijkheid om (vrijblijvend!) te eten in een taverne, inclu ruime parking, die op de route ligt. Hun zaaltje is gereserveerd voor onze club. Reserveren is dus niet nodig.

Ook Frank en Sabine werden gecontacteerd, die ons prachtig weer garanderen! ?

 

Fun voor diegene in de driversseat, maar ook de co-piloot zal zich geen moment vervelen.

 

Eindpunt is voorzien tussen 17 en 18u in Strijtem (Roosdaal), waar er kan afgesloten worden met een drankje, of kan er iets kleins streekgebonden worden gegeten. Het etablissement (plaatselijke vzw) is open tot 21u, de keuken tot 20u.

 

6/10: BE THERE! De afwezigen hebben zoals steeds ongelijk!

Sandra & Elie.