2019/06/23 Rit Erik Plouvier ipv Kinderkankerfonds.

De liefdadigheidsorganisatie zal helaas niet doorgaan om organisatorische redenen.

Is er dan niks te doen op de 23ste ? Tuurlijk wel. Ons Lid Erik Plouvier had voor vrienden een ritje in mekaar gestoken en hij vond het goed dat we deze als alternatief zouden gebruiken. Top Erik en alvast bedankt. Wil je mee, stuur een berichtje naar events@mx5-for-fun.be.

Joyride 23 juni 2019.

Het wordt een rit van 120 km met start in Honzebroekstraat 57 te Roeselare rond 10.45 u en aankomst in Bar De Vrede in de schaduw van de Sint-Sixtusabdij te Westvleteren. Daar hebben we voldoende parking , eten en drinken.

De route rijden: het wordt opnieuw een route zonder roadbook, ik (Erik) rij als eerste en de deelnemers volgen. Maximum 7 volgers zijn toegelaten.

De route op Routeyou: de route is vanaf 15 juni publiek beschikbaar op Routeyou. Wie inschrijft krijgt de link voor de route. Installeer de gratis app Routeyou op je smartphone en volg de weg zoals op een GPS. Op die manier kan je de route op eigen tempo rijden, voldoende tijd nemen voor de foto’s en video’s en je rustmomenten zelf kiezen.

Omdat we door het mooiste van West Vlaanderen en een stuk Noord Frankrijk rijden koppel ik een foto- en videowedstrijd aan de route.
Prijs voor de mooiste gevel
Prijs voor het mooiste hoekje natuur
Prijs voor de mooiste actie video van max 30 seconden

Hoe uw foto’s bezorgen:
Je kan 2 foto’s en 1 video uploaden naar de Facebook pagina van On The Road Again https://www.facebook.com/ontheroadagainroeselare
Je kan ze ook per e-mail versturen naar erik.plouvier@gmail.com

Prijzen: deze worden uitgereikt op de Babbel en Knabbel in November 2019 . Hiervoor gaan we naar Koer-gette in Nieuwkapelle http://www.koer-gette.be/ . De exacte datum is nog niet gekend.