2019/04/14 Aankondiging Zeeland Rit (Glenn Ve)

Zeeland voor MX5 For Fun. Opgepast, verplaatst naar 14/04/2019.

Van zodra het weer weer beter wordt trekken trekvogels naar de prachtige drassige Maas-Scheldedelta. Op zoek naar kreeftjes, krabjes, garnaaltjes, visjes, slakjes, wormpjes en vliegen vliegen ze erop uit. Foeragerend totdat de volledig ledige maag vol en volledig gesmikkeld is.
Een kritische lezer zal zich enige herhaling opgevallen zijn. Van zodra het weer beter wordt duik ik in de MX5 en spurt richting Zeeland. Een jaarlijks wederkerend fenomeen. Een dolle rit met een mooi evenwicht tussen kleine en grote baantjes.
Er was al lang sprake om deze keer eens met de MX For Fun vrienden op sleeptouw te nemen dus hebben we er een vroege club rit van gemaakt. Het wordt gelijk een testcase om enkele alternatieve manieren van roadbook rijden. We beloven het niet té gek te maken!

We starten in Rilland en zoomen via secundaire en tertiaire wegen tot net onder de Hoek van Holland. We mijden aldus alle toeristische trekpleisters of drukke wegen.
Onderweg genieten we van prachtige kust- en polderlandschappen.
De middagstop is in een pittoreske havenstadje.
De eindstop aan het Oostvoornse meer, net naast de zee.
Nu met zijn allen hopen dat de maartse buien uitgeregend zijn en de opwarming van het klimaat ons wat gunstig gezind is. Zo niet, wat méér rijden dit seizoen hee mannekes!