2019/03/30 Verslag (Mar)Tine’s tour tocht Made by Geert: Tienen richting Maas

Bij deze een samenvatting van de berichtjes die we mochten ontvangen over de afgelopen rit. De lat is meteen hoog gelegd bij onze eerste rit van het seizoen 2019. De stress van Geert was helemaal nergens voor nodig! Alles is perfect verlopen en iedereen heeft zeker genoten. Lees zelf maar…

Geert en Martine , jullie hebben dit weer super goed gedaan.
Een heel mooie rit en we hebben weer veel nieuwe mensen ontmoet.
Het ontvangst bij garage Govaerts in Sint-Truiden was ook perfect.
Daar stond ons een gratis ontbijt te wachten. Hiervoor onze dank.
We waren blij om veel vrienden terug te zien en vooral om onze Franstalige vrienden nog eens te zien….
Mooie wegen , prachtig uitzicht, kortom : Het was een geslaagde dag.
PROFICIAT ALLE 2 ! !

WAT EEN TOP DAG voor het begin van het seizoen,dikke proficiat martine en geert.

Hoe schoon kunnen de wegen zijn zeg, boven en onder de taalgrens?? De lat ligt verdomd hoog voor ons seizoen ’19!
Aangename ontvangst, fijne wegen, lekker weer, plezante compagnie et bienvenue à nos amis francophone.
Bedankt garage Govaerts, bedankt Geert en Martine! Nog van dat.

wij waren er voor onze eerste rit. Leuke mensen ontmoet, superbegeleiding gehad (Valerie) , prachtige rit met nu en dan eventjes parkeren om wat bij te tanken ( terrasje) en natuurlijk de zon.
Tevreden naar huis teruggekeerd , dankjewel aan de inrichters voor deze mooie dag en de garage Govaerts , voor de ontvangst en de leuke babbel tijdens de stops.

Een dankwoordje aan garage Govaerts voor de uitnodiging en het fijne concept qua ontbijt. Natuurlijk aan Geert en Martine voor de mooie rit en de grote inspanning om de omleidingen tot een goed einde te brengen. Voor ons was het af, mooie afwisselingen van landschappen en zeer mooi weer, wat moet een mooi rit nog meer hebben. Proficiat.

Een woordje van dank aan iedereen voor de toprit van vandaag, eerst en vooral Garage Govaerts voor de ontvangst en het ontbijt, Geert en Martine jullie roadbook was top, we zijn maar 1 keer verkeerd gereden (160 ?) verder was alles correct en de rit op zich was super, mooie wegen en vooral rustig ……, het bestuur om alles in goede banen te leiden EN ?? het weer!! Dankuwel voor deze superdag ??

Zoals altijd Geert en Martintje
Super geslaagde rit. Leuk ontvangst bij garage Govaert, mooie route, perfecte roadbook. Het was een TOPdagje. Dank je wel ❤❤❤

geert & martine bedankt ?voor de zeer ? gezellige? zonnige? rit !!!

Geert en Martine, bedankt voor het organiseren van een perfecte rit, heel goede roadbook en toffe baantjes, we hebben genoten! Bedankt ook aan Garage Govaerts voor de top ontvangst!

Martine en Geert, bedankt voor deze mooie rit!