2018/05/06 Verslag Scheldelandroute

Niet voorzien in onze kalender, maar toch nog mee opgenomen in ons programma. Zo hadden we ook in de mei maand een rit-aanbieding voor onze leden.

Een verslag? Sarah kroop in haar pen en hieronder het resultaat:

Mijn eerste keer rijden met roadbook 🙂
 
Waaaaw, eindelijk.

Hiervoor vond ik het tof dat Nick bij deze club wou horen, uiteraard ook voor de hechte groepsband, een club die strikt is waar het hoort maar tegelijk ook even los kan gaan.

Zo ook bij mijn eerste keer roadbook rijden. Voor onze eerste keer blijven we even in onze buurt, de scheldelandroute. die loopt doorheen de geboortestad van Nick, namelijk Berlare. Alsook door Wetteren, waar Nick en ikzelf op school zaten.

We werden ’s ochtends stipt verwacht en daar volgde al snel onze allereerste briefing.

Al gauw dacht ik, oh neen ik ben een balpen vergeten. Bij een eerste keer met roadbook rijden best wat aantekeningen maken.
Na de briefing, het vertrek, samen met Pieter 🙂 en de anderen voor en achter ons.
Wat al snel opviel was dat we nogal snel elkaar volgden, dus ook bij het nemen van de verkeerde weg.

Alsook het vergeten terug naar nul te duwen, gelukkig hebben we dan de persoon voor ons die een nulletje aantoont. Wij vonden het super tof om eens op een andere manier de weg te vinden dan met een gps, alsook om nieuwe wegen en onze vertrouwde buurt eens langs een andere kant te leren kennen, namelijk de plekjes waar we anders nooit komen.

En dan hebben we terug het losbollige kantje van onze club, even stoppen om een hapje te eten, iets te drinken, alsook nieuwe mensen te leren kennen. Een groeiende club vergezeld van een top voorzitter.
Als je aan mij vraagt, “wie staat er steeds voor iedereen klaar?”, dan denk ik toch wel direct aan Marcellino. Een man met een gouden hart, een man die zorgt dat iedereen mee kan en niemand zomaar achterlaat!

Ik moet het toegeven, ik kijk al uit naar onze volgende trip!

Sarah De Groote